Matti Suojanen 0400 740 015mjsuojanen@gmail.com | Hanna-Kaija Suojanen 040 593 0210hksuojanen@gmail.com | Tilauspäivystys (02) 10041

Invataksi Turku - Lieto, Taksila Oy

Taksilassa on autot jotka palvelevat invatakseina jokaiselle sitä tarvitsevalle

Invataksi on paikallaan silloin kun kyyditettävä on liikuntarajoitteinen tai muuten tarvitsee erityistä tukea matkan ajaksi. Invataksi on suunniteltu ja erityisvarusteltu tähän käyttötarkoitukseen.

Lapset ovat lähellä sydäntämme. Lapset saavat meiltä erityishuomion.  Usein ensimmäinen matka vieraan ihmisen kyydissä voi olla pienelle lapselle jännittävä kokemus.

Erikoislapsille invataksikuljetus voi olla jopa pelottavaa. Otamme huomioon lasten tarpeet ja pyrimme tekemään matkasta turvallisen ja miellyttävän mennen tullen. Myös vanhemmat voivat olla turvallisin mielin. Usein matkaa taitetaan useamman kuin kerran jolloin vanhempien on helppo jättää pienikin lapsi tutulle kuljettajalle.

Oli kyseessä koulukyyditys, matka terapiaan tai kuntoutukseen, pyrimme luomaan taksimatkasta miellyttävän kokemuksen. Esteetön taksimme tekee liikkumisesta helpppoa. Ajoneuvoon saa mahtumaan pyörätuolin.

OTA YHTEYTTÄ

tai jätä yhteydenottopyyntö!


Taksila Oy on täyden palvelun taksi, joka kuljettaa turvallisesti perille!

 

 

Rekisteriseloste

YHTEYSTIEDOT

Taksila Oy
Eristäjänmutka 36, TURKU

Automme tilausvälityksen hoitaa 
Lounais-Suomen Taxidata Oy.

Puh. (02) 10041

Voit soittaa myös tilausvälitykseemme
Lounais-Suomen Taxidata Oy, Puh. (02) 10041

Mainostoimisto Ideaomena